Wat is de Lotto?

De Lotto is een loterijvorm afkomstig uit Duitsland. De deelnemers mogen zelf alle getallen kiezen waarmee zij willen meespelen. Bij de Nederlandse vorm van lotto kiest u 6 getallen uit tussen de 1 t/m 45. Wanneer u niet zelf uw getallen uit wilt kiezen kunt u ook de computer laten bepalen. Vervolgens kiest u ook een jackpotkleur uit. U kunt nu meespelen met het lotto spel voor slechts €2 per lot. Wanneer u daar behoefte aan heeft kunt u met meerdere loten tegelijk meespelen.

Er bestaat ook nog een extra spel waaraan u kunt meedoen. Dit is het cijferspel. U betaald per lot €1 extra. De computer kiest voor u een lotnummer en u maakt kans op extra €200.000. U vergroot hiermee de kans om te winnen en u kunt ook meer geld winnen.

De Lotto is een organisatie die zich inzet voor goede doelen. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de loten van lotto gaat naar een goed doel. Een ander deel wordt gebruikt voor de te winnen prijzen. De Lotto zet zich vooral in voor sport. De Lotto is jaren geleden zelfs opgericht door sporters om zo geld in te zamelen voor sporters.

Hoe speel ik mee met de lotto?
U kunt online meespelen met de lotto of u kunt een kaart kopen in de winkel. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor 6 getallen en een kleur speelt u mee met de lotto. Iedere zaterdag wordt de trekkingsuitslag van de lotto bekend gemaakt om 20:00 uur op teletekst van de NOS en op de officiële website van de lotto. Om 22:30 uur is de trekkingsuitslag ook nog te zien op SBS6 op tv. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om te zien of u een prijs heeft gewonnen met de lotto en anders kunt u het altijd teruglezen op de website of teletekst pagina van de lotto.

Verschillende soorten Lotto vormen

De Toto

De Toto

De toto is een vorm van lotto waarbij u de uitslag van een sportwedstrijd voorspelt. Vaak is dit een voetbalwedstrijd. Je kunt winnen door de uitslag goed te voorspellen. Zo kun je de gokken op de stand maar ook op winst voor de een of gelijkspel. Het is ook mogelijk om tijdens de wedstrijd nog te gokken op winst of verlies. Ook zijn er bij deze vorm van lotto weer verschillende spelelementen aan toegevoegd om zo de winkans te kunnen vergroten of ervoor te zorgen dat het te winnen bedragen hoger is.

Miljoenenspel

Miljoenenspel

Het Miljoenenspel is een lotto spel waarbij u wekelijks kunt winnen tijdens de trekking op zaterdag. U speelt al mee voor €5 per lot en u de hoogst te winnen prijs is 1 miljoen euro. U speelt met een lot met 5 cijfers en 1 letter. U kiest zelf het middelste cijfer uit.

Bij het miljoenenspel is ook een jackpot te winnen. Iedere trekking worden er 3 ballen getrokken, wanneer deze alle drie dezelfde kleur hebben maakt u kans om de jackpot te winnen. Bij dit lotto spel worden enkel lotnummers getrokken uit de verkochte loten. U heeft dus meer kans om te winnen.

U kunt bij dit lotto spel maximaal 1 miljoen willen. Is de jackpot opgelopen tot 4 miljoen dan worden er 4 winnaars gekozen die allemaal 1 miljoen winnen.

Lucky Day

Lucky Day

Lucky Day is een bekend lotto spel in Nederland. U maakt iedere dag kans om een prijs te winnen. Op zon- en feestdagen kunt u niet meespelen met dit lotto spel en kunt u ook geen prijzen winnen. U kiest bij dit lotto spel zelf 10 getallen uit de getallen 1 t/m 80. u kunt ook met meer of minder getallen meespelen bij dit lotto spel. Ook kunt uw inzet zelf bepalen, zo kiest u er zelf voor hoe hoog het te winnen bedrag voor u maximaal is. Op uw winkansen nog groter te maken kunt u meespelen met het bonusspel, u verdubbeld uw inzet en maakt kans om 10x het te winnen bedrag te winnen.

Iedere dag om 18:00 uur worden er door de notaris 20 ballen getrokken uit 80 ballen en kunt u zien of u gewonnen heeft. Hoe meer ballen u goed heeft, hoe meer geld u gewonnen heeft.

Ook Lucky Day steunt goede doelen.

Lotto8Tachtig

Lotto8Tachtig

Lotto8Tachtig is een online lotto spel waarmee u grote geldprijzen kunt winnen. Meedoen met dit lotto spel is erg eenvoudig. U kiest 8 getallen uit 80 getallen. Bij iedere trekking worden er 8 getallen getrokken. U kunt maar liefst 1000x uw inzet winnen wanneer u alle getallen goed heeft voorspeld. U kunt bij dit lotto spel zelf uw inzet bepalen zodat u zelf kunt beslissen hoe hoog het bedrag is dat u kunt winnen.

Iedere keer dat u op play klikt wordt vindt er een trekking plaats, u hoeft dus niet te wachten totdat u weet of u gewonnen heeft en kunt op ieder gewenst moment meespelen en prijzen winnen. Heeft u een bedrag gewonnen gaat dit in uw wallet. Wanneer u voldoende geld hierop heeft staan kunt u voor uitbetalen kiezen.